måndag 8 mars 2010

Pantertanter, norrmän och dream team

Ok vi tar rubrikorden i tur och ordning.



Pantertanter syftar till den andra lägenheten vi var och tittade på idag. Den var sjukt stor, med massor av balkonger och riktigt fin pool. Det roliga med lägenheten var dock inredningen och dess ägare. Alla gardiner var rosa och stora. Alla kuddar, mattor, sängöverkast, soffor och you name it bestod av olika blommönster. Jag önskar verkligen att jag hade haft kameran med mig. Ägaren var en riktig pantertant i orange (lite för kort) tunika. I övrigt gick lägenhetsletandet väldigt bra idag och vi har hittat en i vårt favoritområde. Det kan bli så att vi tar den och i så fall flyttar in.



Angående norrmän; igår smyckades hela sta'n med norska flaggor. Det är ett härligt land, men ändå lite otippat. Då visar det sig att det norska kronprinsessparet är på besök. Ikke dåligt va? Vi får iaf besök av en högt uppsatt UD-man imorgon, så det kom order om suit and tie day imorgon.


Dream team måste jag ju ge eloge till oss interns som var och låste upp kontorsdörren före åtta imorse. Dessutom var det vi som släckte lampan efter samtal med it-supporten i stockholm vid halv åtta. Det sjuka är att dagen har gått så himla snabbt. Vi har satt oss in i lite datorsystem och sånt. Men nu är jag väldigt trött, kommer sova gott inatt. Imorgon är det nya äventyr (och en ny hotellfrukost).



Hoppas er dag varit bra!

6 kommentarer:

  1. Ni interns vet er plats då med andra ord ;) bra jobbat, hoppas på lägenheten nu! Vilket område e de förresten som e favoriten?

    SvaraRadera
  2. haha, ta den rosa lägenheten!!!! /emma

    SvaraRadera
  3. Jag är ju värdelös på att komma ihåg malaysiska namn so far. Men området heter Bukit Bantang och är ett litet "hippt" ställe har vi fått för oss. Många barer och restauranger, litet mer gamla hus och marknader kvar. Det ligger fortfarande i centrum, fast är betydligt lugnare än KLCC, utan stora motorvägar och så.

    SvaraRadera
  4. Synd att inte lägenheten gick i lila nyanser, då hade du väl slagit till?? Blommigt kan bli lite oroligt i längden. Men stora balkonger hade väl varit mysigt? Hoppas du snart fixat ett eget kryp in,fast hotell är inte så illa. Kan dröja med den lyxen. KRAMAR från mamma,saknar dej!

    SvaraRadera
  5. Det är väl bara att slå till på den största lyan ni hittar! är ni jetsettar lev som det!!

    SvaraRadera
  6. Haha, ja, shit vad vi lyxar. Vi träffade i alla fall Anders Ahnlid från UD idag och såg Mette-Marit och Håkon på lunchen. Rätt lyxigt=)

    SvaraRadera